KÁTAI KONTÉNER

...bízza ránk a "piszkos munkát"!

Rólunk

A Kátai-Konténer Kft. 2008-ban alakult.

Számunkra a szigorú környezetvédelmi előírások betartása és a vállalati versenyképesség összefüggése nyilvánvaló, ezért cégünk rendelkezik a megfelelő környezetvédelmi és hulladékkezelői engedélyekkel, tanúsítványokkal. Stratégiánk kialakításában a megrendelőink elvárásai vezetnek minket. Elsődleges célunk, hogy a változó igényeket minőségi szolgáltatással elégítsük ki. Ennek érdekében kibővült gépparkkal és különböző méretű 4-5-6-8-10m3-es nyitott, illetve fedett hulladékgyűjtő edényzettel, továbbá 15-20-30m3-es multiliftes konténerekkel rendelkezünk.

Tevékenységi körünket kibővítettük belföldi szállítással.

Tevékenységünket Budapesten és vonzáskörzetében végezzük, árlistánkban részletesen megtalálhatóak a települések..

Konténereink igénybe vehetők épület bontások, során bontási és betontörmelék szállítására, sitt, szemétszállítására, fém és egyéb hulladék, sóder, homok, termőföld vagy töltőanyag, murva szállítására illetve lomtalanítás során. Igény esetén gépi rakodást is vállalunk, kérjük ezt jelezze a megrendelés alkalmával.

(A konténerekbe veszélyes hulladékot, maró hatású, tűzveszélyes anyagot tárolni illetve a konténerben lévő hulladékot meggyújtani SZIGORÚAN TILOS!)

További szolgáltatásaink, épület bontása gépi rakodással, daruzás, sitt szállítás, gépi földmunka, tereprendezés, inert hulladék (bontás során keletkezett beton, ill. sitt hulladék) feldolgozása, tört beton és sitt értékesítése.

Konténer szállítási szolgáltatásaink árait megtekintheti az Áraink menüpont alatt.

Rendelését leadhatja e-mailben vagy fuvarszervező kollégánknál.

 

A tisztább környezet kialakítása érdekében az elszállított hulladékot telephelyünkön szelektíven válogatjuk és újrahasznosító telepre szállítjuk. A használhatatlanná vált hulladékot, a mindenkori környezetvédelmi jogszabályoknak megfelelően befogadó nyilatkozattal rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az elszállított hulladékról a megrendelő kérésére igazolást adunk ki. Kérjük, hogy ilyen jellegű szándékát jelezze diszpécserünknek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen naprakész, értesüljön időben akcióinkról, híreinkről!